NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Pesti

Cum iubesc Pestii
Horoscopul iubirii pentru Pesti

Luna MAI 2019 în suflet

Iubirea este unul din sectoarele cele mai încercate de ceva vreme, de când în această zonă a cerului s-au adunat Pluto și Saturn. Nu de azi, de ieri, așa e, dar acum ceva pare să se miște mai intens, pentru că la mijlocul lunii va intra aici Marte, al cărui rol e acela de a aduce un plus de noutate, de a dinamiza și activa viața sentimentală.

Cele două planete laolaltă au fost ca niște profesori severi care ți-au dat lecții peste lecții încât nu mai credeai că poate să apară și ceva bun la orizont, dar noutatea poate veni odată cu Marte. În primul rând el te pune în fața unei imagini de ansamblu mai clare și atrage atenția asupra trecutului. Te obligă să repari trecutul, să așezi totul la locul potrivit, să ierți, să uiți, să ștergi cu buretele unele suferințe sau amintiri neplăcute, să închizi niște capitole, și abia după aceea îți va oferi și șansa schimbării. Deci nu te teme să privești spre trecut, indiferent cum ar arăta el, pentru că acolo au rămas unele lucruri nerezolvate care se cer de urgență aduse la zi.

Trebuie să-ți exprimi mai clar sentimentele, să scoți din cele mai ascunse unghere ale sufletului emoții, trăiri, regrete, dorințe, deci tot ce ai ținut în tine trebuie spus mai clar iar Venus în Taur te-ar putea ajuta să îți exprimi mai clar sentimentele, astfel încât partenerul să înțeleagă mai bine ce simți.

Pune emoția pe primul plan, pe produsul sufletului tău, pentru că prea a stat multă vreme încorsetat de cele două planete cam reci: Saturn și Pluto, care da, încă rămân aici multă vreme, deci trebuie să cauți tu o cale de a îndulci și încălzi mai mult ceea ce au ele de oferit. Să nu te mire că trecutul dă năvală cu tot felul de situații de demult, dar e semn că au rămas unele aspecte neterminate, neexplicate, nerezolvate.

Luna Neagră intră și ea în zodia ta – ceea ce nu s-a mai întâmplat din iunie 2010 – și nu e chiar cel mai plăcut companion pentru următoarele câteva luni, deci cu atât mai mult trebuie să lupți cu stările emoționale negative, cu fricile tale, cu însingurarea, cu lipsa de speranță sau de orizont, cu iluzia și amăgirea, pentru că psihicul tău ar putea avea de suferit, care are legătură directă cu inima ta, cu iubirea, cu modul tău de a dărui și primi afecțiune. Nu te închide în tine!