GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru VĂRSĂTOR. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Banii sunt ca o sinusoidă, acum ești sus, acum ești jos, dar întotdeauna urci la loc! Nu trebuie să disperi dacă o sursă de bani s-a terminat sau nu mai ai acces la ea. Întotdeauna există o ieșire, o soluție, o altă variantă, deci, înainte de a suferi că s-au terminat banii aceia pe care, poate, te bazai, caută imediat printre resursele tale de inspirație și de idei o soluție salvatoare.

De unde nici nu te aștepți, poate apărea o cale nouă aducătoare de venituri în viitor și merită să investești tot ce ai mai bun în ea. Un job nou și mai bine plătit, o altă idee de afaceri, un sponsor, un ajutor, zi-i oricum, dar întotdeauna când ți se închide ușa în nas, se deschide o fereastră în altă parte. Caută imediat fereastra aceea și profită de șansa de a o lua de la capăt pentru ceva și mai bun. Poți renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă și niciodată nu e nimic atât de grav încât să fii trist.

Dacă tot îți revii spectaculos cu banii, îți poți permite sărbători îmbelșugate. Aduni prietenii și familia alături de tine, umpli casa și masa, și asta te face să te simți bine. Ești foarte generos și vrei să cheltuiești ceea ce ai. Mult, puțin, nu contează cât, doar pentru a-i strânge pe cei dragi în preajma ta. Bucuria lor te bucură și pe tine, de aceea cheltuiești oricât chiar și pentru câteva zile de fericire. Ce urmează după ele, nu te interesează, preferi gustul dulce și plăcut de acum, fără să te gândești la ce urmează.

Dărnicia ta te face popular și e normal să fii înconjurat de căldură și iubire când faci pe altul fericit cu banii tăi. Fii sigur că vei fi răsplătit de trei ori mai mult pentru iubirea de care dai dovadă prin intermediul banilor.