GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru SCORPION. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

E și bine, e și mai puțin bine prin portofelul tău. Important e că simți că problemele mai vechi încep să scadă în intensitate până scapi complet de ele, și vrei să sărbătorești eliberarea ta de probleme.

Dacă tot reușești să scapi de unele cheltuieli care îți apăsau pe umeri ca o povară, simți nevoia să fii generos și, dacă tot ai un ban și pentru alte scopuri decât pentru restanțe, vrei să faci altora o bucurie. Fie că oferi de sărbători lucruri frumoase celor dragi sau ești generos față de oamenii mai puțin norocoși, ție îți aduce bucurie să vezi pe chipul altora un zâmbet de fericire pentru ceea ce le-ai oferit. Aproape că nu contează cât dai dacă știi că banii aceia fac fericită atâta lume!

Dar orice exces lasă urme, nu uita că Jupiter a intrat în zona banilor luna trecută, și, până când va începe să-ți aducă bani, el te poate face să sari calul, să scapi de sub control cheltuielile și să faci abuzuri sub mirajul speranțelor de mai bine. Da, fii generos, dar nu exagera cu generozitatea! Cumpără, dar nu termina toți banii din cont! Cheltuiește, dar nu te înfige la cele mai scumpe lucruri! Econom și cumpătat poți fi și de sărbători, altfel intri în noul an deja cu lista de restanțe plină!