GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru TAUR. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Cel mai frustrant e că, la acest final de an, banii tăi devin banii tuturor, adică pe tine se bazează întreaga familie și, vrei – nu vrei, trebuie să pui banii la comun.

Probabil nu te deranjează prea tare, în fond acesta e modul tău de a oferi celor dragi tot ce au nevoie, dar devine copleșitor că, la un moment dat, tu pui mai mulți bani în aceeași oală cu alții, fără a te bucura de valoarea lor. Mai mult iau alții de acolo, iar tu ai impresia că doar pui și pui…

Deși finalul de an ar trebui să fie și o lună a câștigurilor, a veniturilor suplimentare, nu s-ar spune că banii tăi sunt la un nivel mai înalt decât lunile trecute. Sunt cam aceiași bani pe care îi știai, aceiași pe care te bazai în fiecare lună, și banii se duc pe cheltuielile cotidiene, de rutină, sau administrative.

Te tentează să scapi de niște datorii, dar pentru că încă nu manevrezi sume consistente, ar fi bine să te ocupi de cele mai mici – dar cele mai multe – pentru că așa ștergi mai multe puncte de pe lista de datorii dintr-un foc. Mai degrabă scapi de zece datorii mici, decât de una singură, dar mare.