GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Ai tendința de a cheltui sume mititele, sperând că, dacă sunt mici, nu se vor cunoaște sau nu vor dezechilibra bugetul. Pic cu pic devine ocean, ca atare, orice cheltuială măruntă, dar repetată de mai multe ori poate genera haos în portofel. Ai deci grijă la micile cheltuieli!

Ești foarte preocupat de banii pe care îi administrezi, nu lași nici o zi fără un calcul atent, dar nu trebuie să exagerezi cu stresul financiar. Ești printre cei care pleacă la cumpărături cu bani limitați, ca nu cumva să sari calul, dar fii sigur că exact atunci când ai banii numărați, atunci se cheltuie pe lucruri mărunte. Dar, la urma urmei, și ele pot fi necesare!

Bani vin cât timp tragi tare, muncești, faci tot ce-ți stă în putință să atragi sume suplimentare în bugetul familiei. În cuplu, femeia ar putea aduce ceva mai mulți bani, dar tot ea e cea care gestionează cel mai bine bugetul.

Banii sunt răsplata muncii depuse, iar finalul de an vine cu recompense pentru toate eforturile pe care le-ai depus de câteva luni încoace. Dacă tot anul ai muncit din greu, ai convingerea că și finalul de an va fi bogat!