GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru SĂGETĂTOR. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Ai suferit destul anul acesta de pe urma banilor, de aceea îți impui – și chiar reușești – să nu te mai îngrijorezi din cauza banilor, luna aceasta.

Vrei să închei anul liniștit, fără stresul financiar deasupra capului. Chiar dacă nu ești pe un teren sută la sută pozitiv, te prefaci că problemele financiare nu există, complet detașat. Vorbești despre bani ca și cum n-ar fi o problemă, n-ar fi o povară sau nici măcar n-ar fi preocuparea ta actuală, iar această relaxare te ajută să scapi mai repede de orice cheltuieli care, eventual, ți-ar putea cauza neplăceri trecătoare.

Numai tu știi cum ștergi de pe listă o mulțime de plăți obligatorii, și asta numai datorită atitudinii tale calme, relaxate, în fața banilor. Ai probleme? Ei și ce? Iar această aparentă indiferență te ajută să le rezolvi pe toate mai ușor. Ce atâta stres??

Banii se duc în direcții dedicate inimii tale. Tot ce-ți place – cumperi, cei dragi ție sunt cadorisiți la cote maxime, ca atare tu știi să îți demonstrezi iubirea și cu ajutorul banilor. Acesta e scopul lor nobil la final de an: să-i vezi pe cei dragi fericiți și se întâmplă asta și datorită banilor pe care îi investești în bucuria lor.

Iubești ceea ce faci cu banii și pentru că iubești să dăruiești, și banii te iubesc pe tine și vin înapoi la tine dublu. Tu dai cuiva un leu, primești, din alte surse, doi, deci da, fii generos, oferă, deschide portofelul și inima deopotrivă, pentru că iubirea ta se numără și în bani. Faptele bune costă iar tu nu te uiți la bani! Îți place să cheltuiești mult, dacă știi că banii aceia aduc zâmbetul pe chipul cuiva drag ție.