GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru BERBEC. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Zi mersi că nu se petrece nimic ieșit din comun – nimic riscant adică – în plan financiar, treci printr-o zonă destul de liniștită, semn că vei face față cu brio la toate provocările lunii.

Paradoxal totuși, pentru că e una dintre cele mai – dacă nu cea mai – costisitoare luni din an, dar în cazul tău, parcă nu e cu nimic mai problematică decât altele. Piedicile pe care le-ai avut tot anul se mențin, deci, dacă ai fost prudent tot anul, la fel trebuie să rămâi și acum. Nu sunt pericole, asta e important și asta e bine!

Banii vin, dar se și duc într.o clipă, pentru că, la urma urmei, banii sunt făcuți să circule. Finalul de an te poate pune în fața unei cheltuieli mai mari pentru a pregăti o călătorie – ori una de sărbători, ori deja cumperi biletele de concediu pentru la anul – dar te tentează și o mașină nouă. Ai ocazia de a trimite niște bani departe, la cei dragi din alte țări, dar și către tine vin bani de departe ajung.

Nu ești prea sigur de veniturile tale viitoare, nici de afacerile tale încă în faza de proiect, de aceea preferi să știi foarte bine pe ce te vei baza de luna viitoare, fără să termini toate resursele la final de an.