GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru RAC. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

O sursă de bani pe care te-ai bazat poate tot anul pare să scârțâie, chiar cu riscul de a seca de tot. Dacă robinetul acela se blochează, ar fi ideal să găsești imediat altul de la care să curgă apoi banii necesari, deci să nu depinzi de o singură sursă de bani. Să ai un salariu, dar și un venit suplimentar, ca în cazul în care unul din acestea să slăbească, să poți schimba imediat macazul spre celălalt sens.

Fii deci pregătit să cauți o nouă sau o altă sursă de venit, dacă cea principală ajunge într-un punct critic, pentru că dacă ai un singur venit, nu te vei simți prea confortabil. Știi cum se spune: nu pune toate ouăle într-un singur coș!

Dar, chiar dacă mai ai și ceva probleme financiare, tu te bucuri de sărbători fără să faci excese, dar și fără să faci economii. Ești o gazdă primitoare care oferă tot și doresc musafirii, o gospodină perfectă care umple masa de bunătăți, un părinte perfect care umple de cadouri pe cei dragi, ca atare banii tăi – mulți, puțini, nu contează – au un singur scop: acela de a aduce bucurie celor care îți trec pragul sau îți sunt alături.

Dacă, printre cheltuielile tale, apare și șansa de a-ți lua ceva doar pentru bucuria ta, cu atât mai frumos e finalul de an. Te tentează să cumperi ceva frumos pentru casă, perdele, covoare, mobilă sau, pentru cei norocoși, poate chiar apare șansa de a se muta în casă nouă, și asta costă, nu glumă!