GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Nimic nu ți se pare mai frustrat decât să-ți reprimi dorințele costisitoare pentru că banii sunt pe sponci… De mai multe ori, pe parcursul lunii, te vei duce la cumpărături și te întorci acasă ori fără bani, ori cu prea puține lucruri cumpărate. Trebuie să mai renunți la unele, la altele, pentru că sumele nu-ți ajung. Sau poate ți-ar ajunge, dar sunt alte cheltuieli viitoare care necesită să faci de pe acum unele sacrificii și începi să-ți mai tai elanul când vine vorba de cheltuieli.

Poți avea sărbători mai modeste, mai austere, deoarece cuvântul economie face parte din vocabularul tău de ceva vreme și, fie că-ți place sau nu, te duci la cumpărături cu banii limitați sau.. nu te mai duci deloc așa de des pe cât ai dori. O mulțime dintre plăcerile tale mai vechi trebuie să aștepte pentru că, momentan, nu ți le poți permite. Înveți, iar, să mai strângi cureaua, să mai închizi robinetul, să mai renunți la plăceri, că de lux… nici nu poate fi vorba!

Ți-e greu să achiți tot ce ai în plan pentru luna aceasta și te doare sufletul să vezi că sume pe care le-ai adunat atât de greu sau pentru care ai muncit atât de mult pleacă  într-o clipă în direcții care ție, personal, nu-ți aduc nicio plăcere: datorii, dobânzi, restanțe, taxe, impozite sau cine mai știe ce alte plăți pe care le tratezi ca pe niște obligații deloc plăcute. Dacă e musai, trebuie să le achiți, dar ca să le achiți pe ele, reduci plăcerile de pe alte planuri.