GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru BALANȚA. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Ești foarte stresat de datorii, de acele sume care așteaptă de ceva vreme să fie șterse de pe lista ta de restanțe. Le-ai tot amânat, le-ai tot trecut de la o lună la alta, cu speranța că luna viitoare vei putea scăpa de ele, dar n-ai reușit, iar acum, vrei, nu vrei, trebuie să le pui și pe acestea în vârful listei. Doar nu vrei să intri în anul nou cu datorii vechi, mai ales că ele pot fi plătite.

Sigur, nu e vorba aici de acele rate întinse pe ani de zile, dar sigur ai tu vreun impozit neplătit, vreo datorie la prieteni nerestituită, vreo factură uitată prin sertar, deci cel mai bine ar fi să îți aduci aminte de ele și să scapi de stres. Altfel duci după tine o ghiulea de picior care, la un moment dat, va începe să te doară!

Uneori, poate fi o bucurie și faptul că reușești să apelezi la mici tertipuri pentru un câștig în plus. Poate mai trebuie să spui și o minciunică, să mai păcălești pe cineva, și, chiar dacă ești o fire care ține mult la adevăr, vor fi momente când vei da dovadă de fler de afacerist ca să aburești pe cineva pentru ca banii tăi să crească. Vinzi ceva cu preț mai bun decât ar merita, găsești un portofel și… nu-l dai înapoi, faci ceva incorect în beneficiul tău și al portofelului tău, dar asta e, norocul tău!

Dar fii totuși atent ca nu cumva și alții să umble cu cioara vopsită pe lângă tine, pentru că există riscul ca și tu să pici în plasa unui… hoțoman!