GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru LEU. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Finalul de an e obositor pentru tine, din punct de vedere financiar. Poate pentru că ai tot amânat unele plăți și acum, vrei nu vrei, trebuie neapărat să te ocupi de ele, iar dacă tu ai deja o listă de datorii în așteptare, îți tot bați capul cum să împarți banii pe care îi ai pentru a le acoperi pe toate. E ceva stres financiar în casa ta, când vine vorba de bani îți vine să te urci pe pereți, și, la o listă deja aglomerată de plăți în așteptare, mai apar și altele.

Bugetul e cam pe sfârșite și nu prea ai de unde primi alții, deci banii sunt cel mai solicitant plan al acestei luni. Nici nu dormi noaptea gândindu-te cum ai să le achiți pe toate…

Vei reuși, deci nu te stresa mai mult decât trebuie. Gândirea pozitivă e rețeta succesului! Chiar dacă acum, sumele de care dispui nu sunt prea consistente, măcar apar niște promisiuni de mai bine pentru perioada următoare.

Practic, intri într-un an nou cu vise mărețe de belșug, de prosperitate, deci concentrează-ți energia și atenția spre viitor, și nu pe trecut sau pe prezent, pentru că ele nu sunt prea roz. Roz e viitorul, deci poți spera că va fi mai bine abia de acum înainte, deci nu-ți fă griji că acum merge mai greu, ci ai încredere că vin vremuri mai bune, curând.