GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru PEȘTI. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Nici ție nu-ți vine a crede că reușești să te achiți de toate –  dar absolut toate! – plățile de pe lista ta de restanțe de la final de an. Ești printre cei superstițioși din fire care vor să intre în noul an fără nicio datorie, ca atare te faci luntre și punte pentru a șterge, leuț cu leuț, tot ce mai așteaptă încă la rând pe lista ta de obligații financiare. Ai încredere deplină că vei termina anul pe zero –  da, zero datorii!  – și asta te bucură la maximum.

Dacă tot reușești, printr-o minune, să le aduci pe toate la zi, de ce să nu-ți faci planuri mărețe pentru viitor? Momentul e perfect, deci ai curaj să visezi ce vei face cu banii care vor veni de acum înainte în portofelul tău.

O idee nouă se naște în mintea ta și va prinde contur frumos în lunile care vin, dar nu ar fi deloc rău să faci ceva, oricât de mic, pentru a-i da drumul chiar luna aceasta. Nu înseamnă că ajungi la roadele sperate tot anul acesta, dar uneori contează  startul, să pui sămânța în sol și apoi să îngrijești solul în vederea viitoarei recolte. Ideea aceasta merită alimentată, dezvoltată, crescută pas cu pas, pentru că se poate vorbi de prosperitate și belșug, în perspectivă.

Dacă mai rămân ceva bani în plus la final de an, tare te-ar tenta o investiție care are efecte asupra imaginii tale de sine: o mașină nouă, haine noi… Oricum, ceva cu care ai putea ieși în evidență și ai putea rupe gura târgului, lăsând impresia de om avut.