GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru GEMENI. BANI.
Luna DECEMBRIE 2018 în portofel

Orice e posibil, în privința banilor, să apară bani, dar să te trezești și în fața unor cheltuieli neprevăzute care te cam iau prin surprindere. Aici ai cel mai mult de suferit, la capitolul neprevăzute, pentru că banii trebuie să plece în alte direcții decât ai preconizat sau planificat, deci nu te baza pe programări foarte stricte, mai lasă loc și pentru surprize.

Așteaptă-te deci la tot felul de situații picate din senin: se sparge o conductă, se strică televizorul sau cine mai știe ce alte situații neplăcute cheltuitoare de bani, deci n-ar fi rău să ai un ban pus deoparte, o rezervă la care să umbli în astfel de momente.

Dar, chiar dacă banii sunt vizați de neprevăzut, totuși intri în noul an cu un sentiment de abundență, de prosperitate, ori pentru că ești plin de idei generatoare de bani, ori pentru că dorințele tale cele mai mari pentru 2019 sunt direct legate de bani. Pornești spre un nou an cu vise mărețe, cu optimism, cu entuziasm, și, cu asemenea resursă de energie pozitivă la purtător, e foarte probabil ca anul 2019 să arate bine din punct de vedere financiar.

Posibil să cumperi ceva mult visat sau să ți se împlinească o mare dorință care avea la bază o anumită sumă de bani, care, ca prin farmec, ar putea intra în contul tău, spre bucuria familiei. Probabil copiii sunt primii beneficiari ai investiției respective, iar satisfacția ta e imensă că poți folosi banii pentru a face viața mai frumoasă celor dragi. Ai curaj să spui că e o lună de vârf!