GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Marte se va afla toată luna în Gemeni, ceea ce e un aliat bun pentru dragostea ta. Îți oferă tot arsenalul necesar cuceririi, cuvintele cele mai potrivite, o alură primăvăratecă și libertină, deci ai toate instrumentele potrivite pentru a te face remarcat, pentru a atrage atenția persoanei care ți-a furat inima. Găsești mereu o vorbă frumoasă, o mică lingușeală, un compliment, o glumă drăguță, pentru ca sexul opus să te vadă cu alți ochi.

Cu Marte în zona iubirii – și n-a mai fost de mai bine de 2 ani pe aici – te bucuri de o mai mare popularitate la sexul opus, nici nu știi de unde apar admiratorii, invitațiile la cafea, ieșirile în oraș alături de persoane simpatice din care se pot înfiripa și povești de iubire. Ce-i drept, nu trebuie să te aștepți ca de aici să se nască marea iubire a vieții tale, deci nu-ți face planuri atât de mari, ci mai degrabă te poți bucura de flirt, de aventură, de relații amuzante.

În cuplurile vechi, căsătorite, e posibil să se resimtă un mic moment mai dificil, de parcă ar ieși la iveală niște adevăruri, niște realități, care ori au fost ascunse sub preș, ori au fost ambalate într-o formă nerealistă, dar acum e mai bine să spuneți lucrurilor pe nume. Nu e ceva grav, nu înseamnă că e cuplul vostru în pericol, dar e mai bine să treceți la nivelul următor în planurile voastre comune cu totul așezat pe cel mai sincer și corect fundament.

De luna viitoare scapi și de Luna Neagră din zodia ta, deci vei resimți un fel de eliberare. Răsufli ușurat după câteva luni în care nu prea aveai încredere în tine, în viitor, în nimeni, dar acum mai ai un pic de suportat până ce viața ta se va mai liniști.

Sfatul lunii pentru inima ta: renunță la atitudinile care nu-ți fac bine în plan sentimental. Stai de vorbă cu tine însuți la modul cel mai serios  – meditează, retrage-te în camera ta și pune-ți întrebări despre tine, despre inima ta, despre relația ta – și unde descoperi că ceva nu e bine, ar fi bine să abandonezi acel balast. E nevoie de câteva momente de discuții lucide și sincere cu sinele tău cel mai profund pentru că de acolo pot veni și cele mai utile sfaturi.