GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru BERBEC. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Venus va intra în zodia ta pe 20, moment foarte plăcut pentru a te bucura de iubire. Dacă în prima parte a lunii, ești mai degrabă predispus la visare, la iluzie, la intimitate, fără să faci prea mult tam-tam pe marginea emoțiilor și sentimentelor, tale, după ce Venus va bate la ușa zodiei tale, iubirea ta poate deveni mai sonoră, mai îndrăzneață, mai alertă. Parcă se aprind iar motoarele și ești mai dornic de iubire, de cuceriri, de seducție, de timp petrecut în preajma sexului opus, că… nici nu știi de unde sare iepurele. E un moment bun pentru a începe o relație nouă sau măcar de a insufla un aer proaspăt iubirii deja existente, prin propriile tale inițiative.

Parcă simți nevoia să îți declari mai intens iubirea, faci declarații de dragoste frumoase – cu atât mai mult că intră și Mercur în zodia ta și te susține în comunicare – deci cu Mercur și Venus în zodia ta poți spune că ai toate instrumentele necesare pentru a te face înțeles în iubire, pentru a suna pe cineva și a-l invita în oraș, pentru a-i spune ce simți sau ce te doare, pentru a veni cu propuneri de schimbare menite să aducă un aer nou în cuplu.

Mai mult decât atât, Lilith e pe ultima sută de metri în Vărsător – luna viitoare va părăsi zona – deci se schimbă încet-încet registrul și modul tău de a te implica în iubire. Parcă o faci cu mai multă încredere, nu mai ești temător, ca până mai ieri, să spui ce simți, să arăți ce simți, să începi sau să aprofundezi o relație, deci – deși mult mai bine sună luna viitoare –  ai liber la iubire, la a-ți arăta iubirea în modul cel mai tonic. Poate acum, mai ai unele rezerve și frici  – oare duce undeva relația asta? merită să mă implic? merită încrederea mea? – dar de luna viitoare se vor risipi și ele și se deschide orizontul iubirii mult mai larg în fața ta. Așteaptă cu încredere vremuri mai optimiste!

Sfatul lunii pentru inima ta: nu aștepta nimic ieșit din comun, mulțumește-te cu ce ai, nu visa iubiri ca-n basme și nici partenerul perfect. Chiar și prin banalul ei, iubirea poate fi frumoasă!