GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru SCORPION. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Cu atâtea planete bune în zona iubirii, te.ai putea aștepta la o lună plăcută și intimă în plan sentimental, exact așa cum îți place ție. Petreceți timp de calitate împreună, și faptul că nimic nu disturbă această atmosferă plăcută, ar fi de fapt premisele cele mai bune pentru declarații intime, pentru destăiuniri de suflet, pentru mărturisiri demult ținute secrete.

Dacă abia acum te-ai îndrăgostit, prima parte a lunii te face să visezi, să zbori deasupra norilor, simți fluturi în stomac și îți cauți cuvintele potrivite pentru a spune ce simți. S-ar putea chiar, o vreme, să-ți ții secrete sentimentele, de parcă nu ai avea curajul să le exprimi. Preferi să taci și cel drag să înțeleagă ce simți pentru el.

Intrarea lui Uranus în Taur e un eveniment important, pentru că se deschide o poartă nouă în cuplu. Cu Uranus aici, care e un ciudat și un original, te poți aștepta la tot felul de provocări în relația de cuplu: să îți schimbi modul de a relaționa, partenerul să se schimbe atât de mult încât să nu mai înțelegi clar cine este și ce vrea, relația să devină diferită, nouă, alertă, vie, aventuroasă, ceea ce vă scoate pe amândoi dintr-o zonă de rutină și monotonie. Iubirea e în prim plan luna aceasta, asta e clar, și fie că iubești doar sau ești deja căsătorit, te poți aștepta la o atmosferă nouă decât în lunile anterioare.

Sfatul lunii pentru inima ta: bucură-te de iubire, că nu ai parte de o atmosferă atât de destinsă și de lejeră oricând. Fii cât mai mult timp în compania persoanei iubite și fă din fiecare zi o sărbătoare. Aveți suficiente motive să vă veseliți, să vă distrați – poate chiar și vreun motiv de celebrat în doi – deci lasă grijile și problemele, eliberează-te de ele și simte-te liber să sărbătorești iubirea.