GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Prin zona iubirii trece luna aceasta Soarele, semn că e una din perioadele din an în care lucrurile renasc în plan sentimental, te simți bine, răsfățat, iubit, deci cam tot ce avea nevoie pentru a fi fericit. Dar tot în acel sector al cerului a intrat, de curând, Chiron. Nu e o planetă, e un asteroid și va sta aici câțiva ani buni, dar intrarea lui ar trebui să te pună pe gânduri un pic. Acum nu exagera, că el nu vine nici cu dezastre, nici cu probleme în plan sentimental, dar îl poți numi un profesor foarte exigent de destin care va începe de acum înainte să-ți predea lecții foarte serioase legate de iubire. Nu te va mai lăsa să te arunci în gol, iubind superficial, ci va cere de la tine curaj de a te implica în relații chibzuite, gândite, cu cap.

Dacă erai un aventurier dornic de noi și noi cuceriri, cu acest asteroid în fața clasei, predând lecții după lecții, greu de crezut că vei mai avea aceeași libertate de mișcare.

Ai scăpat de revoluționarul Uranus, care în ultimii 7 ani ți-a oferit un carusel nebun de senzații, provocări, ispite, șanse, oportunități sentimentale. Fără Uranus acolo, te-ai trezit acum cu Chiron, care nu are nimic din energia zvăpăiatului și libertinului Uranus, ci dimpotrivă, vine să te cam scoată la tablă! Nu știi? Jos, patru, vii la toamnă!

Marte trece toată luna prin zona căsniciei, semn că aici lucrurile s-ar putea activa un pic. Dacă mariajul intrase într-o zonă obscură, rutinată, prea banală pentru un amator de aventură ca tine, e exact ce aveai nevoie pentru a anima un pic spiritele. Stați mai mult de vorbă, comunicați, faceți planuri, ieșiți, socializați împreună, petreceți timpul liber împreună, și cât timp fiecare zi e diferită, totul merge excelent.

În cuplurile vechi, cu copii și tot tacâmul, atmosfera e tandră, intimă, visați împreună la lucruri frumoase, e o atmosferă pe placul tuturor, deși preferați mai degrabă să fiți doar voi, fără să vă deranjeze nimeni din afara familiei.

Sfatul lunii pentru inima ta: ai răbdare, lucrurile bune se clădesc lent, deci și iubirea cere timp pentru a ajunge acolo unde vrei. Simți că ceva se coace, că ceva ți se pregătește, dar până apar și roadele acestor așteptări, mai e cale lungă. Tu vâslește mai departe, convins că la capăt te așteaptă ceva frumos!