GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru LEU. DRAGOSTE.




Luna APRILIE 2019 în suflet

Se mișcă un pic lucrurile, în plan sentimental, se aprind acolo niște motoare, atracția spre cineva interesant pare să nu te mai lase în pace, iar cu Jupiter și Marte în zone care se ocupă de inima ta, te poți aștepta la ceva surprize, evenimente, schimbări de atmosferă.

Ce-i drept, mai ai un pic de așteptat ca Luna Neagră să iasă din Vărsător, deci din zona dedicată cuplului, că destule ți-a oferit în ultimele luni, evenimente sau stări nu tocmai plăcute care au mai șubrezit un pic relația. Luna viitoare, în mai, gata, te lasă în pace, dar acum mai trebuie să-l suporți un pic.

Întâlnirea dintre Venus și Neptun în Pești te face să visezi frumos, dar par să fie mai degrabă scenarii fanteziste decât emoții exprimate clar în iubire. Parcă ai iubi în taină, platonic, fără speranță, poate îți faci tot felul de iluzii legate de iubire, deci ai grijă totuși până unde duci speranțele, ca nu cumva, într-o zi, să ți le destrame cineva.

Sfatul lunii pentru inima ta: fii discret, păstrează tăcerea, mai bine nu spui ce simți – fie că-s emoții bune, fie că-s emoții rele  ci încearcă să mai aștepți un pic să se așeze apele înainte de a face vreo declarație, de orice natură ar fi ea. Tăcerea e de aur!