GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru GEMENI. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Marte e în zodia ta toată luna, ceea ce îți poate da un surplus de energie, de motivație, de chef de acțiune cum nu ai mai simțit demult. Da, demult, că a mai trecut pe aici acum mai bine de doi ani, deci iată, e momentul să-ți reîncarci bateriile. Inclusiv cu iubire, de ce nu, pentru că e exact aerul primăvărătec de care aveai nevoie și pentru o viață sentimentală mai activă, mai tonică, decât în ultimele luni.

Standardele tale sunt foarte ridicate, ai mari așteptări de la persoana iubită și de la relația voastră. Ai grijă totuși să nu duci aceste așteptări spre iluzie, că acolo unde e iluzie, poate exista și deziluzie, dar te implici în tot ce e incitant și nou în viața ta cu multă pasiune. Ai starea potrivită pentru o inițiativă nouă, pentru o schimbare în viața ta, și pentru că te manifești cu mai mult curaj, cu mai multă energie, ai și șanse să atragi mai mult atenția asupra ta, deci… hop și iubirea de undeva!

Spre final de lună intră Venus în Berbec, ceea ce te scoate dintr-o oarecare zonă de confort și de liniște, pe care ai preferat-o în prima parte a lunii – și te împinge la fapte. Cu Venus și Berbec în Marte în zodia ta, numai de tine depinde încotro îți canalizezi energia, pasiunea, iubirea, deci ai la dispoziție toate instrumentele pentru o relație de succes și o lună a iubirii.

Poate în cuplurile oficializate, în căsnicii, să existe unele mici probleme trecătoare, dar uneori mai e nevoie de un mic cutremur pentru a schimba ce trebuie schimbat și a face relația mai bună. Discuțiile sunt nesfârșite în cuplu, luna aceasta, se spun multe, se fac destăinuiri, se dau explicații, se sapă după adevăr, dar toate au scopul de a restabili o atmosferă mai bună în cuplu.

Sfatul acestei luni pentru inima ta: bucură-te de fiecare clipă în iubire, nu te gândi nici la trecut, nici la viitor, ci doar la prezent, la ce simți acum și la ce se întâmplă în acest momentul. Prezentul e cel care merită pus în lumină, pentru că aici și acum se pot întâmpla lucruri frumoase. Nu spectaculoase, nu ieșite din comun, dar suficient de bune pentru a te bucura de fiecare clipă alături de cel drag.