GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Mare parte din lună, ai vizitatori bineveniți în zodia ta – pe Mercur, pe Venus și pe Neptun – ceea ce este un avantaj pentru sufletul tău. Deși ești mai degrabă predispus spre discreție, spre retragere, spre intimitate, fără a dori să-ți exprimi deschis sentimentele, cele 3 planete prezente în zodia ta te îndeamnă la visare. Poate sunt vise frumoase, de viitor, dar poate sunt și vise utopice, basme, iluzii, speranțe deșarte, de aceea e bine să păstrezi un pic contactul cu realitatea, ca să nu te arunci în direcții imaginare ce te pot dezamăgi.

Oricum tu ești zodia supusă la unul din cele mai profunde și serioase procese de analiză, poate e chiar una dintre cele mai dificile perioade în care ți se dau lecții după lecții privind iubirea, deoarece, exact pe axa iubirii – Capricorn-Rac – au loc opoziții și conjuncții unicat ce te îndeamnă la bilanț.

Privești spre trecut și vezi ce n-a fost bine, unde ai greșit, ce se putea face mai bine. Privești spre viitor, gata să-ți iei angajamente, prin care să arăți că ți-ai asumat lecțiile, că ai înțeles unde ai greșit. Ești la răscruce de drumuri: unul vine dinspre trecut cu un bagaj imens de trăiri, regrete, sentimente, emoții, evenimente, amintiri, altul duce spre viitor cu mari speranțe și așteptări, cu planuri mărețe. Dar acum ești aici, la intersecție, ca într-un mare catalizator care curăță trecutul (după o sondare atentă) pentru a te lăsa mai apoi, curat, nou, eliberat, să deschizi capitolul următor, spre viitor. Folosește-te de șansa acestui moment pentru a privi spre trecut cu ochi limpede – deși, cu atâtea planete în zodia ta, ești predispus spre visare și (auto)amăgire – pentru a extrage niște concluzii și apoi a-ți așterne alt covor către ce va urma. Poate e nevoie de o curățenie generală prin suflet, prin amintiri, prin trecutul pe care îl duci în spate, pentru ca apoi, complet nou, să faci pasul spre nivelul următor. Nu trece la etapa următoare cu asemenea bagaj în adâncul inimii tale, eliberează-te de el!

Sfatul lunii pentru inima ta: fii deschis la o nouă aventură! Nu-i nevoie să știi clar încotro mergi, inclusiv explorarea spre ce va fi este fascinantă, deci nu e nevoie să afli precis încotro merge iubirea, ce te așteaptă mâine sau peste un an, dacă ai alături omul sortit… Nu încerca să răsfoiești cartea din mâna ta ca să afli finalul, nici măcar nu te gândi la capitolul următor, ci bucură-te de fiecare nou capitol pe care îl descoperi chiar tu!