GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

De când Saturn și Pluto se plimbă singurele prin ograda iubirii tale, ai simțit o anume greutate pe acest sector al vieții tale. Ai simțit că devine mai serioasă, că ți se cere enorm, că nu mai ai atâta lejeritate de mișcare, ci trebuie să faci și lucruri obligatorii, așa cum se cuvine. Lecția maturității ți se predă serios în iubire de câțiva ani buni, dar luna aceasta parcă a cam venit vremea recapitulării pentru examen. Se apropie – dacă nu deja te pregătești să-l susții – marele examen de capacitate în care trebuie să arăți ce ai învățat, ce ai reparat. Au avut loc suficiente probe de încercare pentru inima ta, în ultimele luni, dar acum ești nevoit să privești înapoi cu curaj, cu sinceritate, cu luciditate, ca să vezi ce n-ai rezolvat, ce se putea face mai bine, ce bagaj de experiențe sau amintiri ai acumulat.

E un proces de natură karmică, în care mai trebuie să dai niște examene, așadar, și de felul cum treci peste ele depinde enorm viitorul relației actuale sau al uneia aflate la primii pași, dar pași destul de anevoioși, de parcă ai porni cu frâna trasă. Vor fi și momente când nu prea te vei regăsi în iubire, aproape că preferi să o treci pe linie secundă între priorități, dar ceea ce iese acum la iveală, dinspre trecut, e de fapt punct de pornire spre ce se va întâmpla în viitor, de aceea e nevoie de o analiză atentă a trecutului.

În căsnicie, lucrurile stau destul de bine, acolo ai învățat multe ca să poți fi acum liniștit, mulțumit, poate chiar fericit, totul e să fie o fericire reală, și nu una inventată, imaginară, doar pentru că așa ți-ai dori tu să fie. Viața în doi, în cuplul oficial, poate fi chiar liniștită, tandră, plăcută, intimă, punând mare accent pe tine și pe partener, pe copiii voștri, pe bucuriile voastre, de plăcerile voastre. Preferi chiar să stai mai mult doar cu cel drag, ochi în ochi, decât orice altă activitate mondenă. Dacă ești cu el, ești fericit!

Sfatul lunii pentru inima ta: surprizele nu au dispărut de tot, e posibil să te mai trezești cu vreo bombă cu efect întârziat, dar acum depinde ce aduce bomba: o surpriză plăcută în cuplu sau una nu tocmai fericită, care cere de la tine reacții prompte. Deci fii pe fază, rapid, nu cere timp de gândire, pentru că acum trebuie să treci la fapte imediat, fără timp de analiză sau de reacție.