GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru RAC. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Iubirea îți creează tot felul de emoții ciudate, foarte contradictorii. Ba ești sus, ba ești jos, ba e albă, ba e neagră, și acest carusel de senzații te va influența toată luna. Ești vulnerabil la iluzie, la minciună, la povești neadevărate, ca atare ai grijă și ce spui tu celui din fața ta – să fie adevărul adevărat, nu niște promisiuni aruncate în van – dar și ce crezi din ceea ce-ți declară partenerul, că pe undeva s-ar putea să nu se spună totul chiar pe față. Aceste ascunzișuri nu sunt tocmai benefice pentru viața de cuplu sau pentru relația ta, pentru că o minciună azi, o minciună mâine, cine știe pe ce temelie șubredă ridicați voi relația?

Oricum viața în doi trece, de ceva vreme, printr-un proces foarte serios, foarte matur, foarte profund de analiză, cu scopul de a repara ceva, de a schimba ce trebuie schimbat, de a înțelege ce nu ați înțeles voi doi poate în ani de zile. Pluto și Saturn în zona cuplului în opoziție cu Nodul Nord chiar din zodia ta te ajută – sau te obligă, mai bine zis – să faci ordine în viața ta, în inima ta, în trecutul vostru de cuplu, ca să readuceți relația pe un teren solid și sigur.

E un proces de consolidare a unei relații care, dacă a mai scârțâit pe ici, pe colo, în ultima vreme, ar putea primi acum exact instrumentele adecvate pentru a o echilibra. Pot ieși la iveală secrete de demult, să scoateți de la naftalină amintiri, regrete, neîmpliniri, dar tot din trecut pot ieși acum erori, probleme, răni de demult, care poate nu s-au închis așa cum ar fi fost bine, iar acum aveți ocazia de a le pune serios pe tapet, ca să vedeți ce e poate face.

Sfatul lunii pentru iubirea ta: încearcă noul, ia-ți inima în dinți și fă și lucruri pe care nu ai avut curaj până acum să le faci, experimentează și alt mod de a iubi, de a-ți exprima sentimentele, de a-ți asuma responsabilități în relație, pentru că din încercări pot apărea cele mai bune soluții. Nu există rețetă de succes infailibil, ci ai șansa de a încerca și una, și alta, până găsești soluția optimă.