GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru BALANȚA. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Încă îl mai ai un pic pe Lilith în sectorul dedicat iubirii, deci mai ai puțintică răbdare, până luna viitoare, ca să poți răsufla ușurat. Dar pe perioada trecerii sale pe aici, nu numai că ai trecut prin suficiente probe de încercare, dar ai și înțeles iubirea din alt unghi decât ai făcut-o înainte. Prin greșeli înveți, e posibil să te fi luat după acest slogan, și chiar dacă ai mai făcut și erori, chiar dacă te-ai mai abătut de la linia dreaptă, chiar dacă ai mai alergat după ca verzi pe pereți, acum începi să te trezești încet-încet la realitate ca să vezi ce a rămas.

Chiron, proaspăt intrat în zona dedicată vieții de cuplu, începe să-și lase amprenta și te ajută să privești cuplul cu alți ochi decât înainte. Nu mai e de joacă, nu mai e o glumă, ci poți spune că intri la o școală a vieții ce va dura câțiva ani buni în care trebuie să tragi o linie clară între eu și noi, între cine ești tu și cine este celălalt, între ce vrei tu și ce îi poți oferi tu celuilalt. E nevoie să-ți mai aduci aminte și de tine, de propriile nevoi, de propriile dorințe, mai ales tu care pui mare preț pe companionul tău. Tu pui mare preț pe ideea de noi, dar acum noi se va restrânge acum la eu și va trebui să te iubești mai mult pe tine, să ai mai multă grijă de tine. Dacă partenerul îți înțelege corect acest ușor egoism – în sensul bun al cuvântului – și te va pune pe tine, măcar o vreme, în prim plan, te va face fericit.

Ai scăpat de Uranus care a traversat în ultimii ani acest sector al căsniciei, pentru că a răsturnat multe, a impus multe schimbări, a venit cu multe provocări. De acum dispare neprevăzutul și efectul surpriză dat de Uranus, dar vine Chiron să te învețe să privești relația ca un adult cu capul pe umeri.

Sfatul lunii pentru inima ta: începe să mai pui și tu condiții celuilalt, nu dar să le respecți pe ale sale. A venit vremea să-ți faci vocea mai sonoră, să fii auzit, să fii respectat, pentru că și tu ai ceva de spus în iubire. Ajunge doar să te supui cuminte și să-i faci celui drag pe cap, e vremea să-i arăți că și tu ai doleanțele tale!