GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Te pricepi la vorbe, tot ce spui este credibil, serios, responsabil, pentru că nu te joci cu declarațiile de dragoste sau cu angajamentele. Cine te are acum alături și primește de la tine o declarație fermă, poate băga mâna în foc că vei face precum promiți.

Ești zodia cea mai vizată de evenimente karmice majore, ești la o școală a vieții la modul cel mai serios, și nu e exclus ca viața în doi să fie una dintre materiile la care trebuie să dai eamen. Ies la iveală aspecte de demult, amintiri, lucruri ascunse sub preș sau uitate, rămase în aer și nerezolvate și care au acum nevoie de atenție maximă din partea ta. Poate ai trecut cândva prin momente mai aparte care te-au marcat în plan sentimental iar acum descoperi că te-au schimbat enorm sau că le-ai lăsat pe linie moartă și e timpul adecvat să te ocupi de ele. Fie că-ți place sau nu, dai piept cu realitatea în cel mai tranșant mod pentru a putea extrage niște concluzii, pentru a lua niște măsuri, pentru a încheia niște capitole mai vechi.

Uranus, proaspăt revenit în Taur, îți va fi de acum cel mai bun prieten în plan sentimental, ca atare surprizele s-ar putea ține lanț câțiva ani de acum înainte: provocări, noutăți, schimbări, deci pregătește-te pentru lucruri pe care tu, de obicei, nu prea le agreezi – ție îți plac lucrurile bine așezate și clare, nu în perpetuă mișcare. Nu e deloc exclus ca Uranus să vină cu șanse noi sentimentale, unele absolut noi și nebănuite, deci, dacă erai atent la o anumită persoană, nici nu știi cum, dintr-odată, altcineva ți-ar putea fura inima.

Învață să-ți exprimi sentimentele mai clar, spune ce ai pe suflet, bune-rele, pentru că e nevoie de declarații foarte ferme, dacă vrei ca cel din fața ta să înțeleagă ce simți pentru el și ce intenții ai. Ești dispus să-ți asumi responsabilități în iubire nu doar să te lași furat de senzații plăcute, deci se poate naște de aici o relație vie, tonică, incitantă, care să-ți anime din nou viața.

Sfatul lunii pentru inima ta: aruncă-te în gol, lasă-te dus de val, nu te mai gândi la măsuri de precauție, nu-ți mai pune atâtea întrebări. Acceptă noul în inima ta, chiar dacă te ia prin surprindere, și nu mai încerca să controlezi iubirea. Las-o să crească așa cum vrea ea!