GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP APRILIE 2019 pentru TAUR. DRAGOSTE.
Luna APRILIE 2019 în suflet

Uranus s-a întors în zodia ta luna trecută, eveniment foarte important, pentru că e ca și cum te-ai trezi în fața unei aventuri noi, incitante, și nu știi de unde să începi. Uranus vine cu surprize câțiva ani de acum înainte, deci te poți aștepta la noutăți și în iubire.

În primul rând, Uranus te ajută – sau te obligă – să te schimbi tu foarte mult, și dacă tu te schimbi atât de mult, e clar că și modul tău de a relaționa cu partenerul sau sexul opus se poate schimba major. E ca și cum tu te-ai manifestat într-un anumit fel ani de zile, persoana iubită te știa într-un fel, iar acum începe să se vadă la tine schimbările. Și e abia începutul! Dacă tu te schimbi, s-ar putea ca și relația să aibă de suferit: partenerul să nu te mai înțeleagă, să nu mai știe cine ești sau cum ești tu cu adevărat. Dacă tu te schimbi, nu mai privești relația ca până acum, deci pregătește-te pentru surprize pe bandă rulantă.

Uranus te poate ajuta să te eliberezi de ceva ce nu-ți priește – inclusiv de o relație neadecvată – dar te poate ajuta să te eliberezi și de trăsături pe care nu le iubești la tine. Te poate scoate din zona de confort sau de comoditate, te poate face mai curajos să-ți exprimi mai vehement dorințele, să-ți revendici drepturile – la fericire, la iubire sau la libertate – deci partenerul ar trebui să înțeleagă că se întâmplă ceva cu tine și să te accepte așa: mai altfel decât erai înainte, mai independent, mai plin de energie, și să nu încerce să te încătușeze sau să te țină în frâu, că nu-i merge. Dacă relația e șubredă, ești dispus să-i spui pa. Sau dacă tot te schimbi atât de mult, poate îi arăți partenerului ce vrei, pentru a fi și tu mai fericit și mai liber.

Sunt mari șanse să vorbiți despre viitor n termeni foarte frumoși, ca într-o poveste, dar din destăinuirile voastre intime n-ar trebui să lipsească și realitatea, ca să vă trasați direcția spre viitor pe un fundament solid și real, nu pe simple speranțe sau vise imense. Ești predispus la visare, dar Uranus te poate totuși ancora în real, încât, dacă sari calul visând, ceva te va trage imediat cu picioarele pe pământ.

Sfatul acestei luni pentru inima ta: lasă trecutul în urmă, închide niște capitole vechi, rupe-te de cel care ai fost cândva, de relația de până acum, și privește spre viitor cu curaj. Nu cu iluzie!