NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru VARSATOR. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Pe 8 Jupiter părăsește Scorpionul, adică exact zona care te-a solicitat cel mai mult în ultimul an: cariera. Acolo, în Scorpion, se face liniște, nicio planetă nu va mai trece o vreme pe aici, semn că finalmente te mai potolești și tu. Ai muncit atâta, ai exagerat cu munca, ai abuzat de puterile tale, ai ridicat ștacheta foarte sus, ai făcut un adevărat sport extrem în plan profesional, dar gata, furtuna se liniștește și acum poți vedea ce a lăsat în urmă.

Nu înseamnă că te vei plictisi – oricum nu ești tu genul care să se culce pe o ureche – dar toate eforturile depuse pe perioada trecerii lui Jupiter prin Scorpion, de un an încoace, își arată efectele. Ai făcut schimbările cele mai curajoase, și acum începi să culegi roadele. Se instalează o binefăcătoare stare de liniște, poate chiar de împlinire sufletească pentru tot ce ai realizat în ultimele luni, și dacă tot s-a dus furtuna, te poți retrage un pic din iureșul evenimentelor și să te ocupi și de alte aspecte ale vieții tale: de familie, de sufletul tău, de studii, de prieteni…

Marte iese și el din zodia ta pe 16 – chiar dacă Luna neagră încă mai stă ]n coasta ta câteva luni, ceea ce te menține cu garda sus – dar fără Marte în ograda ta, după ce a dat atâtea peste cap, parcă mai scapi și tu de stres și de probleme. Acum trebuie să te gândești mai mult cum să menții nivelul la care ai ajuns, cum să capeți consistență și stabilitate, cum să prinzi rădăcini pe terenul pe care mergi, deci nu schimbarea trebuie să fie prioritatea numărul unu, ci cum să te bucuri de starea de bine cât mai mult timp de acum înainte.

Nodul Nord va trece prin zona locului de muncă un an și jumătate, de acum încolo, și îți va oferi sentimentul apartenenței la jobul sau profesia pe care le-ai ales. Dacă în acest timp vor apărea probe de încercare care de fapt îți inspiră sentimentul că nu e jobul cel mai potrivit pentru tine, fii sigur că se vor reașeza în așa fel lucrurile încât tu să-l găsești pe cel care e croit după stilul tău ca să te simți în siguranță.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!