NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru LEU. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

După ce un an și jumătate ți-ai pus tot felul de întrebări despre propria ta viață, despre tine, despre valoarea ta, Nodul Nord – care a traversat Leul – te părăsește pe 15. Se încheie procesul tău de analiză profundă, dar pesemne că, în acest an și jumătate care se încheie acum, ai descoperit foarte multe lucruri despre tine. Acum, că știi mai bine cine ești și ce vrei de la viață, trebuie să treci la fapte.

Saturn și Pluto rămân în zona locului de muncă și te ajută să-ți consolidezi poziția, deci nu s-ar spune că faci schimbări legate de job, dar există totuși un element care atrage atenția: retrogradarea lui Uranus înapoi în Berbec, în zona dedicată studiilor.

Deși Uranus te-a ajutat să înveți enorm în ultimii 7 ani, acum descoperi dintr-o dată ori că nu ai încheiat acel proces de pregătire teoretică (nu ți-ai dat examenele, nu ți-ai luat licența, nu ai primit diploma sau atestatul de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea fără probleme), ori că ar mai fi ceva de adunat la bagajul tău de cunoștințe, experiențe și informații, ceva ce, în trecut, nu întrunea condițiile optime pentru ca tu să atingi acel nivel.

Aruncă deci o privire înapoi, să vezi ce ai uitat, abandonat sau nu ai dus la bun sfârșit, ba și mai și, ce n-ai reușit nici măcar să pornești, pentru că acum lucrurile stau cu totul diferit și ai putea primi exact scânteia care să declanșeze schimbarea și să vezi efectele palpabile.

Poate ai tot amânat startul unui proiect profesional, poate ai semnat mai demult un contract, dar nu se mai materializa nimic, poate ți s-a promis ceva și nu se mai întâmpla nimic, dar acum, parcă se întoarce roata și lucrurile se așează altfel decât înainte, cu mai mari șanse ca ceea ce mergea anevoios să meargă din nou spre bine, dar pesemne că e nevoie de puțin curaj de a face acel ocol înapoi, poate chiar la linia de start, încă o dată.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!