NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru TAUR. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Nu ești printre norocoși în plan profesional, dar se resimte un fel de aerisire a acestui sector al vieții tale după ce, finalmente, Marte părăsește Vărsătorul, pe 16.

Până atunci Marte și Luna Neagră mai tulbură un pic lucrurile în plan profesional, deci să nu te mire că vin spre tine reproșuri, acuze, critici sau cine mai știe ce alte săgeți care nu-ți fac nicio plăcere. Dar le-ai putea folosi pentru a deveni mai bun, pentru a descoperi care îți sunt punctele slabe, care sunt lacunele tale, și să le repari de urgență.

Uneori, o confruntare directă cu propriile limite e de bun augur, pentru că-ți oferă o imagine corectă a ceea ce știi sau nu știi, a ceea ce poți sau nu poți, iar cele două mici ”pieze rele” din zona carierei – Marte și Luna Neagră – te-au pus din greu la încercare. Nu puține au fost momentele când te-ai îndoit că ai vreun viitor în cariera pe care ai ales-o, dar acum, când Uranus retrogradează câteva luni în Berbec – deci te părăsește o vreme – e un moment bun pentru a analiza situația cu alți ochi.

Intre timp, cât timp Uranus a stat în zodia ta, poate ai descoperit lucruri noi și interesante la tine, poate ai luat unele măsuri curajoase de a porni în direcții diferite decât înainte, iar acum, retrogradarea te ajută să le și pui în aplicare. Profită de aceste câteva luni cât timp Uranus nu cere atât de multe de la tine, pentru a vedea ce (mai) poți schimba la proiectele spre care deja ai pornit sau poate chiar să le mai pornești o dată.

Poate mai ai nevoie de puțină motivație, și aceasta poate veni acum, odată cu retrogradarea lui Uranus și a lui Venus, (re)descoperind resurse pe care le-ai uitat și care îți sunt necesare: încrederea în tine, curajul de a acționa, satisfacția muncii, rezolvarea cu brio a multor probleme, analiza pro și contra a tuturor aspectelor.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!