NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Erai foarte setat pe ideea că vrei să înveți ceva nou care, mai târziu, te va ajuta în plan profesional, dar acum apare un prim hop care pune sub semnul întrebării continuarea acelor demersuri. Poate nu mai ai resursele financiare pentru a-ți continua studiile sau chiar te îndoiești de faptul că ceea ce ai pornit va duce vreodată undeva, dar nu renunța totuși la ideile tale. Poate e nevoie de o analiză retrospectivă care să scoată la iveală unele aspecte pe care nu le-ai văzut atunci când ai decis să pornești pe noua cale.

Toată vânzoleala lui Marte din Vărsător, din ultimele luni, te-a debusolat, deci nu e de mirare că te întrebi dacă locul de muncă pe care îl ai, poate chiar și domeniul în care profesezi, ți se potrivește, și unele mici detalii chiar ți-ar transmite că nu e exact pe șablonul așteptărilor tale.

Poate chiar retrogradarea lui Mercur, după data de 17, te va pune serios în situația de a mai analiza odată deciziile tale, poate chiar să te răzgândești de-a binelea, deci e o perioadă oscilantă pentru tine, în care nu știi nici tu încotro să mergi.

Pe 16, iese și Marte din zona dedicată locului de muncă, deci, din a doua jumătate a lunii, vei putea lua alte decizii, care pot schimba major ceea ce credeai că ai decis bine înainte. Dacă simți că actualul loc de muncă nu te mai satisface, dacă nu te vezi aici peste un an sau peste zece, ar fi bine să te gândești foarte serios la direcția ta profesională pe ani de zile de acum înainte, pentru că, dacă nu schimbi acum ce se mai poate schimba, s-ar putea să clădești ceva pe un teren cam nesigur.

Dacă nu ai și făcut asta în lunile anterioare, nu e exclus să-ți dai demisia pe nepusă masă, pentru că nu vezi încotro duce drumul pe care mergi. Totuși ai grijă la deciziile, afirmațiile și răspunsurile cam bruște pe care ai putea să le dai la începutul lunii.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!