NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru PEȘTI. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

În ultimul an și jumătate te-ai tot dus la serviciu cu o întrebare grea ]n minte: îmi place ceea ce fac sau nu? Dacă ai reușit să-ți și oferi răspunsul la această dilemă, de luna aceasta începi să te bucuri de cariera care te reprezintă, te definește, îți place, ți-e sortită. Ai descoperit la tine talente sau calități pe care nici tu nu știai că le ascunzi, iar acum, pentru că ai căpătat și mai multă încredere în valoarea ta, ieși la lumină ca să arăți ce poți.

Acum știi mult mai bine, decât în anii precedenți, la ce ești bun, care sunt atuurile și punctele tale forte, și dacă ai mai scăpat și de modestie sau timiditate, bravo ție, începi să culegi și laurii succesului.

Jupiter intră în Săgetător și e aliatul tău numărul unu, timp de un an de acum înainte, pentru ca lumea să audă despre tine, să țintești sus, să te dezvolți în continuare ca să atingi apogeul tău profesional. Ai muncit mult ca să ajungi aici, ai învățat enorm în ultima perioadă, uneori ai învățat chiar și prin cele mai severe lecții de viață, dar gata, a venit vremea succesului și pentru tine.

Ești sprijinit să-ți vezi marile ambiții atinse, marile vise împlinite și să spui da, am ajuns acolo unde merit! Te mai îndoiești de valoarea ta? N-ai de ce, pentru că tot ce ai făcut în ultimul an și jumătate ți-a consolidat imaginea și reputația, ai câștigat admirația lumii, deci acum trebuie să știi și tu asta: că ești bun, că meriți, că poți!

Marte va intra în zodia ta pe 16, deci se formează configurația astrală ideală pentru ca tu să-i dai pe toți la o parte și să spui cu încredere: pot și sunt cel mai bun!


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA