NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru SAGETATOR. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Porniseși cu mult avânt niște planuri noi în profesie, dar retrogradarea lui Uranus în Berbec te face să-ți mai pierzi încrederea în scopurile propuse. Nu înseamnă că renunți la ele, ci doar analizezi cu alți ochi pașii parcurși anterior. De fapt, tu așteptai intrarea lui Jupiter în zodia ta, care se întâmplă pe 8 noiembrie, pentru ca proiectele tale profesionale să primească un plus de energie, de putere, de curaj.

Chiar dacă retrogradarea lui Uranus aduce un mic recul, de fapt e acel pas înapoi de care ai nevoie pentru a-ți lua un avânt mult mai mare. Primești acum alte resurse necesare succesului și, deși ești cam nervos și agitat din cauza multelor retrogradări de luna aceasta, rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Ai învățat foarte multe despre tine în ultimele luni, ai descoperit care ți-e potențialul, care sunt temerile, limitele, punctele tale slabe, și tocmai pentru că ai înțeles mai bine cine ești, cu Jupiter chiar în zona lui de domiciliu, deci acolo unde este cel mai puternic (și îl aștepți de 12 ani să revină acasă!) primești vânt bun la pupa! Ești pregătit să răstorni munții, sau, mai exact, să razi unele planuri până la fundație, și să reclădești totul de la zero, pentru că ai acest curaj nebun, acum!

Dacă reușești să abandonezi ceea ce nu duce acolo unde doreai, ceea ce nu oferea roadele visate, poți relua totul, deci nu te teme să-ți rescrii viața pe un cu totul alt teren decât înainte. Probe tot vor apărea, dar ai un mare aliat de partea ta, timp de un an de acum înainte, care te va susține chiar și în cele mai îndrăznețe proiecte.

E recomandabil un nou început, dar înainte de a lua startul, întreabă-ți inima ce-și dorește. Nu mintea vorbește acum, ci spiritul tău cel mai profund, deci ascultă ce-ți transmite pe calea intuiției.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!