NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

O voce interioară te îndeamnă să oprești un pic planurile care păreau să evolueze lent pe un teren sigur, dar de data aceasta simți că ai scăpat ceva din vedere, ceva ce, dacă nu e rezolvat acum, poate dezechilibra toate planurile tale.

Venus și Uranus, aflate în opoziție, vor retrograda împreună, luna aceasta, ca și cum, orice ai face, în loc să înaintezi, toate drumurile duc înapoi, la sursa problemelor tale. Dacă vezi că apar tot felul de coincidențe care arată unde-i hiba, ar fi bine să ții cont de ele. Fă un bilanț retroactiv, pentru că acum vezi altfel lucrurile, ai și instrumentele concrete pentru a repara punctele sensibile, nu doar dorința de a scăpa de ele.

Să nu te mire că multe proiecte dau înapoi, luna aceasta, stau pe loc sau pierd din importanță, e și normal la multele retrogradări de pe cer, dar chiar și un pas înapoi are rostul lui. Te ajută să înțelegi ce n-ai înțeles la început, să descoperi punctul slab peste care ai trecut cu vederea, să sapi după răspunsuri, să cauți soluții. Sunt chiar în interiorul tău, le-ai primit cândva, cu ani în urmă dar, din diverse motive, le-ai trecut pe linie moartă, stocate acolo într-un depozit de cunoștințe și informații la care nu ai mai umblat de mult.

Acum ai șansa de a accesa acel sertăraș din memorie, pentru că reușita planurilor tale viitoare e de fapt în trecut. Știi ce ai de făcut, ai găsit cheia aceasta mai demult, dar nu ai avut ocazia s-o folosești. O faci acum și, ca prin farmec, cele mai complicate proiecte au rezolvare, astfel încât restabilești ordinea și buna funcționare.

Totul e în trecut, în istoricul tău, în memoria ta, în sipetul tău de amintiri aruncat în pod, ca atare umblă prin ungherele nefolosite, căci acolo e soluția pe care o cauți: un om întâlnit cândva, o informație primită odinioară, un drum abandonat în trecut. Scoate-le la lumină și folosește-le! Ascultă cu atenție ce-ți transmite acea voce interioară care, de luna aceasta, va deveni din ce în ce mai sonoră. Te întrebi cine-ți vorbește prin acea voce? Providența. Dumnezeu. Destinul. Eul tău interior. Trecutul tău karmic. Spune-i cum vrei, dar e o sursă de informații foarte bună.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!