NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru BERBEC. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Revenirea lui Uranus în zodia ta – deși credeai încă din primăvară că te-a lăsat în pace – nu e chiar rea, pentru că face totodată un trigon cu Saturn din zona carierei, semn că ai acum șansa de a revizui un proiect, de a lua de la capăt o acțiune care s-a împotmolit, de a mai privi o dată etapele parcurse până aici.

Mai retrogradează și Mercur după 17, ceea ce susține și mai mult retrospectivele în plan profesional, bilanțurile, recapitulările, ori pentru a-ți aduce aminte ceva ce ai uitat, ori pentru a te achita de niște sarcini pe care nu ai reușit să le duci la bun sfârșit, ori pentru a începe din nou, de la zero. Chiar e recomandat ca, în cazul în care unele acțiuni nu au avut efectele scontate să nu încerci să le remediezi, să le cârpești pe ici, pe colo, ci mult mai bine ar fi dacă ai da un reboot, un restart, pentru că acum privești lucrurile diferit decât anul trecut, de exemplu.

După ce Uranus s-a încărcat cu resurse foarte palpabile, cu soluții concrete, cu idei practice, se întoarce în Berbec și te ajută să clădești mult mai bine un proiect major, care te reprezintă, deci nu te teme că faci un ocol sau că te întorci la linia de strat.

Intrarea lui Jupiter în Săgetător e un aliat de nădejde pentru a găsi și soluțiile teoretice pentru ceea ce vrei să faci, deci pregătește-te să înveți din nou. Gândește-te ce cursuri ai vrea să urmezi, ce diplome ai vrea să obții, ce calificări ți s-ar potrivi, pentru că Jupiter e acolo să-ți predea niște lecții utile pentru viitorul tău. Deschide bine mintea ca să primești cantități mari de informație pe care le și poți pune imediat în aplicare.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!