NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru RAC. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Ești, clar, în centrul atenției astrelor luna aceasta pentru că Nodul Nord intră în zodia ta pe 15 și te ajută să te focusezi mai mult pe propria ta persoană, pe ceea ce ești, ceea ce vrei să devii, pe ceea ce reprezinți în această lume. E un moment rar în care îți pui grele și profunde întrebări existențiale – e bine, e rău, cine sunt, ce vreau? – dar din aceste căutări vor ieși la lumină și răspunsurile, și deciziile, și soluțiile. Rareori ai această ocazie – Nodul Nord a trecut pe aici ultima oară acum 18 ani – deci e vremea să te așezi pe tine deasupra tuturor și să te gândești mai mult la nevoile tale, mai ales că în ultimul an și jumătate ai descoperit multe despre valoarea ta: că ești bun, că meriți toate laudele, că poți crește și mai mult, că ai potențial nelimitat.

Pentru că pe 8 Jupiter intră în Săgetător, adică în zona locului de muncă, unele din marile tale întrebări existențiale se vor îndrepta spre acest sector al vieții: este acesta locul de muncă ce te satisface, vrei altceva, poți mai mult, meriți mai mult, poți face ceva pentru a progresa, a avansa, a te dezvolta în meseria ta? Sigur că da, deci pornește căutările spre ceea vrei să obții.

Neptun te ajută să găsești idei inspirate, de parcă cineva acolo sus îți șoptește ce e mai bine pentru tine. Ba chiar te ajută și Uranus, care retrogradează acum câteva luni în Berbec, taman în zona carierei, de parcă abia acum ai șansa unor schimbări profesionale.

Uranus a stat în zona carierei 7 ani, în anii anteriori, dar poate n-ai avut atunci curajul schimbărilor, nu ca acum, pentru că atunci Jupiter nu era în Săgetător. După ce ai mai acumulat ceva experiență de viață sau poate după ce ai și găsit răspunsurile la întrebarea ”încotro?”, vei începe să și pui în aplicare ceea ce ai învățat. Dacă te tentează să urmezi niște cursuri, să-ți dai examenele, să te înscrii la o facultate sau la vreun masterat, fă-o, pentru că e spre binele evoluției tale profesionale. Nu zice nimeni că e ușor, dar acum descoperi că poți și vrei mai mult, deci extinde-ți orizonturile și ridică și mai mult ștacheta. Succesul e de partea ta, cel puțin un an de acum înainte.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!