NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru SCORPION. PROFESIE.



Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

Ai fost tu vedeta anului, mai ales în ultimele luni, când, în zodia ta, s-au adunat ciorchine de planete, dar luna aceasta… te părăsesc toate! Dacă nu mai trec planete prin zodia ta, e de bine, înseamnă că te mai liniștești și tu, mai ales după data de 8, când Jupiter părăsește Scorpionul iar apele încep să se așeze. De acum, vei putea vedea și tu ce a lăsat în urmă furtuna astrală prin care ai trecut, și, finalmente, se calmează spiritele.

Nu de tot însă… Revenirea lui Uranus în Berbec, pentru câteva luni, nu te lasă să te culci pe o ureche, nici să stai degeaba și să te bucuri de roadele eforturilor din ultimele luni, pentru că Uranus vine acum cu niște bagaje pe care nu le-ai avut în anii anteriori, când, timp de 7 ani, a traversat Berbecul. Atunci ți-a dat peste cap tot sistemul de valori în plan profesional, dar acum vine să-ți arate că poți reporni un drum profesional – chiar dacă ești deja pe el – pentru că între timp ai mai adunat ceva la zestrea tău de resurse, ai aflat alte lucruri despre tine, te-ai schimbat foarte mult, și acum știi să dai drumul la motor cu alt combustibil în rezervor. Merită să arunci o privire înapoi, la un vechi proiect, la un vechi demers profesional, și chiar să-i dai un restart complet, pentru că acum ar putea merge cu totul altfel.

Se presupune că, pe perioada trecerii lui Jupiter prin zodia ta și a Nodului Nord prin Leu, ai devenit altul, ți-ai descoperit mai bine potențialul, ai ridicat ștacheta mai sus, și merită să repornești acum mașinăria cu pretenții mai mari de la tine. Alt job? Altă profesie? Alt sens în carieră? De ce nu, dar acum nu trebuie să te mai mulțumești cu orice o fi, ci doar cu ceva anume, superior, mai bun, pentru că acum poți mai mult!

Nu te culca pe laurii victoriei, chiar dacă ai ajuns acolo unde îți doreai, și nu aluneca în rutină, spre acea aparentă liniște, ci continuă să înveți, să întrebi, să cauți. Ești mai profund acum, mai matur, mai responsabil, mai curajos poate, deci nu trebuie să te oprești din dezvoltarea ta. Adu-ți aminte ce visai să devii în liceu, sau în copilărie, pentru că acum ai ajuns la acel nivel care îți poate permite să faci ce-ți dorești, fără a fi nevoit să faci compromisuri. Acum știi ce vrei și poți avea ce vrei!


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!