NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru GEMENI. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 la serviciu

După ce un an de zile Jupiter a activat intens viața ta profesională, ți-a oferit șansa unor schimbări majore, poate chiar de carieră, de loc de muncă, de profesie, de atitudine în fața muncii, acum Jupiter te lasă în pace, pentru că părăsește zona dedicată serviciului pe harta ta. Ce era de schimbat, a cam schimbat, acum poate e timpul unui bilanț, ca să vezi dacă ce a rămas în urmă este ceea ce ți-ai dorit. Ți s-au împlinit unele dorințe în plan profesional? Probabil că da, deci de acum te poți liniști și tu și să începi să prinzi rădăcini în jobul pe care l-ai ales sau schimbat în ultimele luni. Nu mai e neapărat vremea schimbării, ci a consolidării poziției tale.

Zona Scorpionului, deci a muncii, se golește luna aceasta, semn că se mai liniștesc lucrurile, un pic, la serviciu, deci nu te mai stresa atât de tare! E munca firească, de zi cu zi, dar marile furtuni sau provocări au trecut.

Pe 16, Marte intră în Pești, și preocuparea ta se va concentra spre imaginea ta, spre reputația ta, spre ceea ce ești și, chiar dacă nu e neapărat momentul unor succese spectaculoase care te scot în evidență, ai un sentiment bun în privința carierei, ești mulțumit, poate chiar împlinit, și îți place liniștea care se lasă peste tot ce ai construit.

Ai șansa să folosești tot ce ai învățat în ultimele luni (lecții de viață sau lecții în domeniul tău de activitate), dar parcă mai aștepți ceva, ceva ce s-ar putea manifesta luna viitoare. Momentan, nu ești pe aceeași lungime de undă cu oamenii alături de care muncești (parteneri de afaceri, colaboratori), de aceea te mai poți aștepta la unele dispute pe marginea unor principii, pentru că aveți unghiuri diferite de a privi munca.

Intrarea lui Jupiter în Săgetător te va ajuta să găsești noi colaboratori, să închei contracte, ba chiar să-ți extinzi spațiul spre alte zone ale țării sau lumii, în caz că munca ta ar putea implica și acest lucru. Dacă până acum ai muncit mult de unul singur, preocupat de ceea ce ai tu de făcut, acum merită să te gândești la alți oameni care ar putea juca un rol în munca ta, de la care ai putea avea de învățat sau cu care ai putea colabora pentru succesele tale viitoare. Nu evolua de unul singur, ci caută oamenii care te pot însoți în eforturile tale spre succes, te pot proteja, te pot sfătui sau superviza pentru ceea ce urmează să faci și mai grozav în cariera ta, de  acum înainte.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA


Esti GEAMAN? Afla mai multe!