NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru VĂRSĂTOR. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Te-ai bazat în totalitate pe promisiunile foarte convingătoare ale unui coleg iar acum îți dai seama că nu ar fi trebuit să faci asta. Nu a meritat încrederea ta, pentru că acum tu, singur, trebuie să repari erorile sale.

Uneori, trebuie să fii foarte atent la colaboratori, pentru că, deși unii se bat cu pumnul în piept și promit marea cu sarea, nu prea se țin de cuvânt. Dacă te-ai bazat pe ajutorul lor, poți să rămâi cu buza umflată, cum se spune. Ești dezamăgit de neseriozitatea unora și îți iei angajamentul să nu mai crezi niciodată ce spun alții, ci să te bazezi doar pe forțele proprii.

Ești o fire independentă, se știe asta, și ai fi reușit mult mai bine să gestionezi o provocare dacă făceai totul cum știi tu, de aceea regreți că ai lăsat frâiele acțiunii în mâinile altora.

Dar nu e târziu să mai poți recupera ceva, dacă ieși repede din această alianță, dacă nu mai lași controlul în mâinile celuilalt. Ieși din acest tandem, părăsește echipa, preia comanda, pentru că direcția în care te duce celălalt nu e cea mai potrivită. Din comoditate, ai fi tentat să rămâi aici, fără să schimbi nimic, dar dacă nu mai poți tolera situația, cel mai bine e să închei această relație.

Termini anul cu un oarecare sentiment de frică, de nesiguranță, cu o mulțime de întrebări în minte, dar nu ești încă pregătit pentru decizii majore. Nu știi cu ce vine anul viitor și ți se citește această derută pe chip, dar preferi să lași luna să treacă fără a mai schimba nimic, ca să te gândești la o schimbare abia la anul. Ești obosit, se vede, ai muncit mult, și acum aștepți doar să se termine anul.