NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Ești supărat să vezi că alții, nu atât de corecți sau de etici în ceea ce fac, obțin mult mai ușor succesul, de aceea aproape că te gândești ce-ar fi să te abați și tu, un pic, de la lege sau de la regulament pentru a obține mai mult.

Nu face asta! Cine apelează la tertipuri incorecte, nu păstrează succesul pentru multă vreme, ci mai degrabă mergi mai departe pe calea ta cea dreaptă, chiar dacă minciuna sau înșelăciunea, la care alții apelează, sunt mult mai accesibile. Ba și mai mult, ai putea lupta pentru a scoate adevărul la iveală și, chiar dacă în școală ai fost învățat să nu pârăști, să nu demaști erorile altora, parcă nu poți accepta ca altul să câștige bazându-se pe ilegalități. Fii tu militantul pentru adevăr și pentru dreptate, pentru că succesul obținut prin mijloace incorecte nu e de durată. Tot cel corect va câștiga în cele din urmă!

Este o lună cu o mulțime de sarcini mărunte, atât de multe, încât nu-ți mai vezi capul de treabă. Poate nu sunt activități foarte importante, de vârf, capitale pentru cariera ta, ci banale sarcini cotidiene, dar nu te lași până nu le duci pe toate la îndeplinire cu succes. Unii ar putea spune că sunt fleacuri, că îți pierzi timpul cu nimicuri, dar cineva trebuie să se ocupe și de ele, nu-i așa? Nu ai vrea să le lași pentru la anul, ci, cu un efort de câteva zile, le-ai putea rezolva pe toate și lista de restanțe va rămâne goală, pentru a te odihni și tu.

Nu e luna celor mai mari succese, pot fi reușite mărunte, în fond, dar suficient de multe cât să închei anul cu un sentiment de satisfacție.