NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru BALANȚA. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Nu e o lună ușoară, te simți împovărat de o mulțime de sarcini, ba chiar ai impresia că numai tu duci tot greul, că alții scapă mai ușor de îndatoririle lor sau chiar fug de ele, iar tu rămâi să tragi căruța în locul lor.

Nu prea poți scăpa de sarcini, sunt obligatorii și, fie că-ți place sau nu, muncești, pentru că nu ai încotro. Finalul de an poate fi chiar mai plin decât tot anul, de parcă au rămas treburi nerezolvate de luni de zile pe care e musai să le îndeplinești acum. Vor fi momente când vei fi supus unor eforturi de-a dreptul supraomenești, deci înarmează-te cu putere, cu răbdare, cu ambiție, cu tot arsenalul de calități necesare în carieră, pentru că ai multe de făcut luna aceasta.

Dar eforturile tale dau roade, ceea ce iese din mâinile tale se vede și te vei mândri cu ceea ce ai realizat. Nu puține vor fi momentele când vei fi apreciat, lăudat, poate și recompensat pentru felul în care ți-ai dus sarcinile la îndeplinire.

Important e că tot efortul tău ajunge la rezultate palpabile, deci merită să tragi tare, oricât de greu ar fi și oricât de obosit vei fi la finalul anului. Concentrează-te să duci la capăt tot ce mai ai de făcut, pentru a încheia anul cu un puternic sentiment de satisfacție profesională: satisfacția lucrului bine făcut și dus la capăt cu succes. Poate succesul se calculează și în bani, într-o funcție mai bună sau într-un sentiment de mai multă siguranță la serviciu.