NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru SCORPION. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Sperai un mare salt înainte, dar lucrurile nu evoluează chiar în ritmul pe care l-ai sperat. Merg mult mai lent, ba chiar stagnează o vreme, de aceea nu te prea aștepți, luna aceasta, la succese fulminante sau la reușite spectaculoase.

Dar, surpriză! E foarte posibil ca 364 de zile să nu fi mers nimic și într-o zi, într-o norocoasă zi, să sari peste acel hop aproape din senin. Mizează un pic pe factorul surpriză sau pe noroc pentru ca lucrurile să ajungă, brusc, acolo unde doreai. În acea unică zi de succes, nici ție nu-ți va veni a crede să vezi că ceea ce poate n-a mers tot anul, n-a evoluat luni de zile, dintr-o dată sare peste câteva etape și treci la nivelul următor ca prin farmec.

Deciziile pe care le iei acum, la final de an, își vor arăta efectele la începutul anului viitor, deci chiar dacă ultima lună a unui an nu e chiar benefică pentru un nou început, pe tine tare te atrage ideea unei mari schimbări chiar acum, chiar în decembrie. Dacă nu-i dai curs tot luna aceasta, o vei face cu mai mult curaj de luna viitoare, dar acum poți pregăti terenul în detaliu, adunând informațiile și instrumentele care te vor ajuta, curând, să pornești într-o direcție nouă. Că e un job nou, că e o profesie nouă, că e o schimbare de macaz în carieră, simțeai că trebuie să faci acest lucru și ești pregătit să spui start.

Ai analizat suficient de mult situația ca să spui că deții acum toate resursele unui nou început în forță care se prefigurează din ce în ce mai clar la orizont. Deci spune: ce schimbare vrei să faci? Uneori transpunerea marilor țeuri în cuvinte e scânteia de care ai nevoie, pentru că, dacă ai declarat ceva, trebuie să și faci acel lucru!