NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru GEMENI. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Ești invitat să participi la tot felul de proiecte colective, alături de oameni la fel de ambițioși și la fel de dornici de succes. Deși poate nu ești foarte amator de cooperare și lucru în echipă, vei accepta totuși să te alături, pentru că așa lucrurile merg mult mai ușor.

Colaborarea e benefică pentru că fiecare își pune în joc atuurile, și dacă fiecare intră în ecuație cu ce are mai bun, e clar că și rezultatele finale vor arăta foarte bine. Să nu crezi că, dacă ești doar un membru al unei echipe, nimeni nu te vede și nimeni nu te remarcă. Dimpotrivă, lucrul alături de alte persoane la fel de bine pregătite e o oportunitate unică de a te evidenția, de a arăta la ce ești TU cel mai bun, deci fii pregătit să prinzi acel vânt prielnic ce te poate propulsa mult mai repede în frunte.

E o lună de succes, un vis ți se poate împlini, ajungi la apogeu, culegi laurii unei victorii, deci tu închei anul cu zâmbetul pe buze, dar cu dorințe de ascensiune și mai mari, pentru la anul.

Fii convins că ești bun, că ești cel mai bun, că nimeni nu te poate întrece, oricât ar încerca să te dea la o parte, iar alura aceasta de învingător sigur pe sine te scoate și mai mult în lumină, încât șefii te pot remarca acum cu alți ochi.