NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru SĂGETĂTOR. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Finalul de an te face mai jucăuș, mai superficial, mai neatent chiar, de parcă ai lua sarcinile profesionale în joacă. Bine faci, ce atâta stres, ce atâta efort, când unele lucruri se rezolvă și dacă le tratezi mai lejer.

Această atitudine veselă îți este de ajutor, pentru că stresul poate fi cel mai mare inamic al tău. Dacă muncești cu plăcere, zâmbind, cântând, fluierând, metaforic vorbind, ca și cum ar fi floare la ureche, vei ajunge mult mai repede și mai ușor la roadele visate. Gândirea pozitivă e cheia, deci, chiar și în cel mai complicat moment la serviciu, spune că e simplu și vei rezolva totul peste noapte. Nu te gândi că alții vor spune despre tine că prea iei peste picior unele sarcini dificile, pentru că nu despre asta e vorba, ci această atitudine super optimistă, super entuziastă, te susține să duci la îndeplinire orice provocare.

Închei anul cu succes, ba și mai mult, cu un mare scop profesional în minte pentru 2019, cu mari șanse ca acesta să se materializeze. Presimți că anul viitor va fi unul de mare succes pentru tine, de afIrmare, de ascensiune, dar ca să ajungi la acel apogeu, trebuie de pe acum să pregătești terenul.

Stabilește-ți un mare obiectiv chiar acum, luna aceasta, propune-ți ceva major pentru anul viitor, pentru că marele tău vis are toate șansele de reușită. Atitudinea ta de copil încrezător în ceea ce urmează te va ajuta să ajungi unde ți-ai propus mult mai ușor decât dacă ți-ai bate capul ca un om mare, plin de griji și de probleme. Ce atâtea griji? Succesul vine doar dacă-i spui: salut!