NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru LEU. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Ești tentat să cam tragi chiulul – diplomatic vorbind – pentru că nu ești foarte dornic de muncă. Vor fi multe momente când te vei eschiva, te vei fofila, vei refuza diverse sarcini sau, chiar dacă le accepți, nu prea ies așa cum ar trebui, nu pentru că nu le-ai face față, dar nu prea ai chef de muncă, se vede că e final de an și te-au cam lăsat puterile, ca atare, dacă se ivește ocazia de a sta pe margine, fără să te implici prea mult, ai fi mult mai fericit, dar poate însemna totodată că e o perioadă fără job, fără sarcini, fără prea multe de făcut, sau poate chiar îți iei concediu, pentru că nu munca e marea ta preocupare de luna aceasta.

Totuși, dacă reușești să te concentrezi la ce ai de făcut, te vei baza mult pe colaboratori. Dacă alții reușesc să te mobilizeze și pe tine, să te invite să te alături, să fii membru dintr-un tandem sau dintr-o echipă, vei da mai mult randament, ca atare pune accent pe schimbul de idei, de păreri, de forțe. Singur, neah, ești cam leneș, n-ai chef, dar dacă alții te trag de mânecă și știu să te și motiveze, faci minuni!

Pune accent pe comunicare, pentru că succesul acestei luni depinde mult de prezența ta alături de colegii și colaboratorii tăi. Fii pe fază, pentru că ți se pot face și unele propuneri interesante – de afaceri, de job, de colaborare – și dacă nu ești atent, s-ar putea să nu iasă nimic nici din ele, ca atare tratează șansele acestei luni cu mai mult interes, nu te gândi că-i final de an și nu are ce să se mai întâmple interesant. Ba da, șansele vin către tine prin intermediul oamenilor!