NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru TAUR. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Cariera e un câmp de luptă, unde te poți aștepta la câteva confruntări mai agresive, dar pe tine, cel puțin luna aceasta, lupta nu te dezarmează, nu te sperie, nu te face să bați în retragere, ci te motivează și mai și.

Intră în competiție, nu sta cuminte în banca ta, chiar dacă la final de an ai putea fi obosit, dar succesul vine doar dacă te zbați, te lupți, te bați cu toate problemele! Poți descoperi acum, direct, ochi în ochi, cine îți sunt inamicii, cine nu te place sau ce nu te ajută, ca atare intră în luptă conștient că nu e ușor, dar că numai așa poți ajunge acolo unde dorești.

Orice gen de confruntare este posibilă acum: un examen dificil, un interviu de angajare, o competiție de idei sau de forțe, din care tu poți ieși învingător. Ai rivali la fel de bine pregătiți, nu ești neapărat cu un cap deasupra lor, sunteți egali în calități și resurse, dar ambiția care te copleșește acum poate fi punctul tău forte care te poate propulsa în frunte.

Nu te lăsa dominat de alții, ci dă din coate, fă tot ce poți pentru a te remarca și a obține succesul!