NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru RAC. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Nu-ți place să ți se spună ce să faci, chiar dacă munca de zi cu zi înseamnă și supunere, dar de data aceasta nu poți accepta niște condiții defavorabile pe care colaboratorii, clienții sau șefii ți le tot vântură prin față, că altfel… Unele condiții dictate de ei, ca literă de lege, chiar sunt de neacceptat, ca atare ar fi bine să te opui, să refuzi, să înveți să spui și nu la nevoie, dacă simți că, a le accepta, ar fi un compromis mult prea mare.

Poate altădată ai fi făcut astfel de concesii pentru a-ți atinge scopul – după principiul ”scopul scuză mijloacele” – dar acum nu mai poți accepta. Refuză, ridică-te pentru drepturile tale, revoltă-te împotriva celor care, nu se știe de ce, se cred mai presus decât alții, și bine faci, pentru că așa arăți că nu ești doar un pion pe tabla lor de șah, ci ai principii ferme în care crezi.

Tot ce faci e de succes, luna aceasta, ca atare reușita lunii depinde enorm de munca pe care o depui, de eforturile tale, de energia pe care o investești în ceea ce faci. Muncești – primești, muncești – ai, muncești – culegi laurii victoriei, deci hai, pune mâna pe unelte și la treabă, tovarăși! Fii sigur că munca ta va da roade!