NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. PROFESIE.Inapoi la HOROSCOP DECEMBRIE 2018

Luna DECEMBRIE 2018 la serviciu

Îți cam lipsește curajul, deși ai parte de câteva momente în care ți se cere să intervii, să te bagi, să nu stai cuminte pe margine, dar ți-e puțin frică să faci un pas, ți-e frică să riști, ca nu cumva să dai în bară, și de aceea preferi să lași pe alții să iasă în evidență. Păcat, curajul tău ar fi recompensat cu succes, deci ar fi perfect să profiți de orice stimulent, de orice ocazie de a da din coate.

Cei curajoși câștigă și, dacă tu nu ai curaj, vei vedea că apar alții, din spatele tău, cu mai mult tupeu, care te pot da la o parte doar pentru că sunt mai îndrăzneți decât tine. Dacă știi că reușita depinde de tupeu, ce-ar fi să te mobilizezi și tu cumva?

Fii pregătit pentru un punct de referință în cariera ta. Un mult așteptat eveniment, probabil demult anunțat, abia acum se petrece și ești nerăbdător, pentru că tare mult a durat până s-a materializat. Poate o vreme părea că nimic nou nu se mai întâmplă, dar acum lucrurile încep să se miște altfel decât înainte și vezi cu ochii tăi rezultatele așteptării tale.

Practic, îți spui că a meritat așteptarea, pentru că timpul și-a lăsat amprenta pe acest eveniment și a ieșit mult mai bine. Pregătește-te pentru un fel de lecție de viață, pentru o probă de încercare, din care vei ieși cu brio. Știai că va veni acest moment, dar nu știi cum și când, dar acum iată, vezi cu ochii tău ceea ce ai așteptat atâta. E finalul unui curs de durată, obținerea unei diplome sau a unui atestat, reîntoarcerea la serviciu după o perioadă de pauză, o decizie capitală ce va avea efecte pe termen lung de acum înainte, tocmai de aceea ai emoții în fața acestui moment mai aparte.