GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru VĂRSĂTOR. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Te duci cu drag la serviciu, poate și pentru că trebuie să te ocupi de unele sarcini care, cândva, ți-au ieșit de minune și ajunge doar să repeți rețeta de succes de atunci pentru a mai culege odată laurii victoriei.

Din trecut îți extragi tu energia și împlinirea, ori din fapte de odinioară despre care ai și acum șansa să vorbești și cu care să te mai lauzi – că poate nu toată lumea a aflat de ele – ori din repetarea acelor reușite de altădată care revin ciclic în calea ta, odată la câțiva ani. (Poate e ceva ce s-a petrecut acum vreo 6 ani, deci amintește-ți pe ce nivel te aflai acum 6 ani, că s-ar putea să revezi acel episod… în reluare.)

Poate ți-a rămas inima la un vechi job, la un fost loc de muncă, la un proiect care ți-a oferit multe satisfacții cândva, iar acum ți se mai oferă o dată. Retrăiești totul cu aceeași bucurie și intensitate, de parcă mai ieri s-a întâmplat.

Aruncă deci o privire înapoi, la primii ani din cariera ta actuală, la perioada în care te pregăteai pentru ceea ce ai devenit între timp, la reușite demult întâmplate care au încă un rol și acum, și bucură-te de ele. Darul suprem al acestei luni l-ai primit deja cu mult timp în urmă, și acum ajunge doar să-l scoți un pic de la naftalină, să ștergi praful de peste el, pentru că strălucește exact ca atunci!