NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru FECIOARA. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Când ceva merge bine, ai fi tentat să lași lucrurile să curgă de la sine, fără să mai schimbi nimic, dar nu aceasta e soluția. Întotdeauna e loc și de mai bine, deci trebuie să ridici ștacheta. Dacă tot ai atins un nivel mulțumitor, de că să nu țintești și mai sus de atât?

Sigur că poți mai mult, sigur că meriți mai mult, deci trebuie să depășești zona de confort și să vezi cum poți trece la nivelul următor. Ai nevoie de un ideal nou, de un vis mai înalt care să te tragă înainte, deci caută un nou scop măreț, care să devină motorul tău principal de propulsie. Dacă îl găsești, vei vedea ce multă nevoie aveai de acel impuls nou, de acest vânt prielnic la pupa, de o nouă țintă spre care să vâslești, pentru că atunci când ai pentru ce lupta, parcă lucrurile încep să se miște.

Dacă reușești să ieși din zona de monotonie – în care, desigur, uneori te simți bine și în siguranță, vei descoperi că întotdeauna poți merge mai departe pe treptele dezvoltării și desăvârșirii tale. Gândește-te un pic ce poți face pentru a deveni mai bun și apoi urmează acea cale. Poți! Mai bine! Mai mult! Mai sus!