NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru RAC. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Ceva nu e în regulă la serviciu, te năpădesc o mulțime de gânduri, de emoții ciudate, ești suspicios la tot ce ți se propune. Ai impresia că peste tot se ascund doar pericole sau inamici, dar exagerezi totuși.

Se vede că ești cam obosit, că nu ești chiar în apele tale și nu reușești să colaborezi cu nimeni, iar problema s-ar putea să nu fie la cei cu care trebuie să lucrezi, ci doar în mintea ta. Ai impresia că lumea te vorbește de la spate, că te sapă, că îți pune bețe-n roate, că spun vrute și nevrute despre tine, dar e clar, gândești complet greșit! Eliberează-te de aceste frici inutile, le-ai transformat în paranoia și acum ai tendința de a trata orice propunere, orice sfat, orice mână întinsă – poate chiar cu cele mai bune intenții – într-un atac la persoană.

Liniștește-te înainte de a discuta cu cei care îți sunt alături la serviciu, ca să nu reacționezi greșit. Poate cineva vine către tine cu o idee foarte bună, dar dacă începi să creezi scenarii negative pe marginea lor, descoperind și ceva ce nu există, nu prea dai dovadă de amabilitate sau spirit cooperant. Fii deschis la dialog, la cooperare, la lucrul în echipă, fără să găsești peste tot doar intenții rele!