GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MARTIE 2019 pentru TAUR. PROFESIE.
Luna MARTIE 2019 la serviciu

Nu te supăra dacă vezi că unele planuri pică, nu ies așa cum ai dorit sau dai piept cu un mare hop după primii pași. Uneori, unele proiecte nu merg așa cum ai fi dorit, pentru că există căi mult mai bune, pe care nu le-ai găsi dacă totul ar merge ca uns. Deci, dacă vezi că sensul în care ai pornit se împotmolește și nimic nu mai înaintează, s-ar putea să fie cel mai bun lucru pentru tine, ca un semnal de alarmă că investești resurse într-o afacere nerentabilă.

Stai un pic și gândește-te la alternative, pentru că sigur ai mai multe la dispoziție și dintre ele există măcar una mult mai bună decât primul plan care se pare că nu merge așa cum ai fi dorit.

Poate vei da piept cu câteva hopuri majore – spune-le eșecuri, crize, răsturnări de situație, surprize neplăcute, cum vrei – dar vei vedea că, deși cuvintele acestea au o încărcătură negativă puternică, de fapt trebuia ca acele planuri să nu meargă. Știi cum se spune: un șut în dos e un pas înainte. O ușă trântită în nas te obligă să încerci altceva și acel ceva e de două ori mai bun pentru tine. Caută imediat noua direcție, ba s-ar putea să ai chiar și mai multe opțiuni la dispoziție.